Adaugă un comentariu

Zoladex prospect

Durere, vânătăi, sângerare, roşeaţă sau umflare a locului unde se injectează Zoladex Schimbări de dispoziţie inclusiv depresie Schimbări la nivelul sângelui Un cheag de sânge în plămâni, cauzând durere în piept sau dificultăţi în respiraţie.

Indicații Zoladex LA 10,8 mg, implant:

Inflamarea plămânilor. Simptomele pot fi asemănătoare cu cele din pneumonie dificultăţi în respiraţie, tuse Probleme psihice ce pot include halucinaţii când vedeţi sau auziţi lucruri care nu sunt realegândire afectată şi modificări de personalitate. Acestea sunt foarte rare.

zoladex prospect

Dezvoltarea unei tumori a glandei pituitare din cap sau, dacă deja aveţi o tumoră a glandei pituitare, Zoladex poate face ca tumora dumneavoastră să sângereze sau să se rupă. Aceste efecte sunt foarte rare.

zoladex prospect

Tumorile pituitare pot cauza dureri de cap severe, senzaţie de rău, vărsături, pierderea vederii, pierderea cunoştinţei, Informaţii pentru bărbaţi: Următoarele reacţii adverse pot afecta bărbaţii: Durere de tratamentul prostatitei într-unul zoladex prospect probleme cu eliminarea urinii. Dacă acest lucru se întâmplă, discutaţi cu medicul dumneavoastră.

zoladex prospect

Durere de spate la începutul tratamentului. Impotenţă Reducerea funcţiei cardiace sau infarct miocardic Sâni dureroşi şi cu consistenţă crescută Creşteri ale concentraţiei de zahăr din sânge.

Aveţi o afecţiune care vă influenţează rezistenţa oaselor în special dacă obişnuiţi să consumaţi alcool etilic sau dacă fumaţi, dacă aveţi rude apropiate cu osteoporoză o afecţiune care afectează rezistenţa oaselordacă luaţi anticonvulsivante medicamente pentru epilepsie, convulsii sau corticosteroizi steroizi. Medicamentele din acest grup pot să determine o scădere a calciului din oase subţierea oaselor.

Informaţii pentru femei Următoarele reacţii adverse pot afecta femeile: Modificarea concentraţiei de calciu în sânge. Aceste semne pot include senzaţie sau stare de rău sau de sete accentuată. Dacă acest lucru se întâmplă, discutaţi cu medicul dumneavoastră care vă poate recomanda să vă faceţi analizele de sânge.

Înainte să utilizaţi Zoladex

Sângerări ale vaginului. Acest lucru este cel mai probabil să se întâmple în prima lună după începerea tratamentului cu Zoladex şi trebuie să se oprească de la sine. Totuşi, dacă sângerarea continuă sau vă deranjează, discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Dureri de cap Uscăciune la nivelul vaginului Modificarea dimensiunilor sânilor Mici chisturi la nivelul ovarelor umflături care pot cauza durere. Aceasta dispare de obicei fără tratament.

Ce este Zoladex LA şi pentru ce se utilizează

Unele femei pot intra la menopauză precoce în timpul tratamentului cu Zoladex, iar menstruaţia nu revine când nu se mai administrează Zoladex. Următoarele reacţii adverse pot apărea când Zoladex este folosit pentru tratarea endometriozei, fibroamelor uterine, zoladex prospect sau pentru scăderea dimensiunilor mucoasei uterine: Acnee Schimbări la nivelul părului de pe corp Uscăciune la nivelul pielii Creştere în greutate Creştera concentraţiei de substanţă grasă cunoscută sub numele de colesterol din sângele dumneavoastră.

Aceasta se poate vedea din analizele zoladex prospect sânge Inflamarea vaginului şi scurgeri vaginale Zoladex prospect Tulburări de somn şi oboseală Umflarea picioarelor şi gleznelor încordare bruscă şi dureroasă a muşchilor picioarelor crampe Disconfort stomacal, senzaţie sau stare de rău,diaree şi constipaţie.

zoladex prospect

Schimbarea vocii Când este utilizat pentru tratarea fibroamelor uterine, o uşoară intensificare a acestor simptome, cum este durerea. Când Zoladex se foloseşte pentru tratarea cancerului de sân, se pot întâmpla următoarele: înrăutăţirea simptomelor cancerului de sân la începutul tratamentului.

Ce este Zoladex şi pentru ce se utilizează

Aceasta poate include o creştere a durerii sau o creştere în dimensiuni a ţesuturilor afectate. Aceste efecte nu durează mult şi dispar pe măsură ce tratamentul cu Zoladex continuă. Totuşi, dacă simptomele continuă sau dacă nu vă simţiţi confortabil, discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Când Zoladex este folosit pentru tratarea infertilităţii împreună cu un alt medicament numit gonadotrofină, se pot întâmpla următoarele: Efectul asupra ovarelor poate fi exagerat. Puteţi experimenta durere abdominală, umflarea abdomenului, senzaţie sau stare de rău. Dacă acest lucru se întâmplă, discutaţi cu medicul dumneavoastră imediat.

zoladex prospect

Nu vă îngrijoraţi de această listă de efecte adverse posibile. Este posibil să nu prezentaţi nici unul dintre ele. Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Contraindicații:

Cum se păstrează Zoladex Medicul dumneavoastră vă poate da o reţetă pentru a vă lua medicamentul din farmacie şi pentru a i-o înapoia la următoarea consultaţie.

Păstraţi-l în ambalajul original şi nu-i rupeţi sigiliul. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe carton. Dacă medicamentul nu este folosit, daţi-l înapoi farmacistului. Fiecare implant conţine 3,6 mg goserelină.

  1. Plângerile pacienților cu prostatită
  2. Zoladex ce contine goserelin 3,6 mg la 1 luna sau 10,8 mg la 3 luni.

Celelalt component este un copolimer al acizilor lactic şi glicolic care este o substanţă inactivă. Cum arată Zoladex şi conţinutul ambalajului Zoladex se zoladex prospect sub formă de implant într-o seringă preumplută, gata pentru a fi folosită de medic sau asistenta medicală.

Zoladex 10,8 mg – Prospect Medicament

Zoladex este disponibil în cutie cu un implant injecţie. Este foarte periculos sa luati medicamente fara recomandarea medicului. Medicamentele au efecte adverse, iar unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului este o informatie orientativa, sunt medicamente care pot fi nocive doar in anumite conditii, ce nu sunt mentionate pe prospect. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel.