Ureea (în urina nictimerală)

Uree urinara. Explorarea funcției renale - ureea și cretinina

Conținutul

  Interactiuni si reactii adverse Ibutin Buna ziua, Mi s-a recomandat de catre medic un cosum de o capsula Ibutin zilnic timp de 20 zile. Este un medicament mai putin cunoscut de aceea am rugamintea sa stiu daca prezinta reactii adverse grave pentru organism si daca pot exista urmari

  Recomandari pentru determinarea ureei urinare — evaluarea functiei renale; estimarea balantei azotate in caz de hiperalimentatie2.

  Pregatire pacient — nu este necesara o pregatire speciala1. Specimen recoltat — a urina din 24 ore; la ora 7 dimineata pacientul urineaza si nu retine aceasta urina; apoi colecteaza intr-un vas curat de litri toate emisiunile de urina, pana la ora 7 dimineata in ziua urmatoare, inclusiv; omogenizeaza prin agitare urina recoltata; masoara intreaga cantitate; retine aprox.

  Proba se tine la °C, in timpul colectarii si ulterior, pana se lucreaza efectiv. Recipientele de recolta trebuie sa fie bine inchise cu capac1. Cauze de respingere a probei — specimen care nu a fost pastrat la °C; utilizarea de substante conservante produc interferente 1.

  uree urinara hippie cu prostatită

  Recipient de recoltare — a vas de litri si pahar de plastic de unica folosinta pentru urina, pe care se noteaza cantitatea totala de urina din 24 uree urinara ore1; b eprubeta pentru urina1.

  Cantitate recoltata — a aproximativ mL1; b 10 mL1.

  uree urinara prostatita poate fi tratată

  Prelucrare necesara dupa recoltare­ — nu este necesara1. Stabilitate proba — 2 zile la temperatura camerei; 7 zile la °C; 1 an la °C1. Metoda — spectrofotometrica kinetica 1. Interpretarea rezultatelor.

  uree urinara prostate cancer test name