Produse similare

Sunvert prostata

sunvert prostata

Descriere Sunvert, 30 comprimate, Sun Wave Proprietati: Supliment alimentar ce contine Graminex, extracte de Serenoa Repens, Curcuma longa si Boswellia Serrata cu efect antioxidant si antiinflamator care ajuta la mentinerea sanatatii cavitatii peritoneale atat la femei cat si la barbati, cat si la mentinerea functionarii normale a prostatei si a activitatii sexuale la barbati.

Recomandari: Mentinerea sanatatii cavitatii peritoneale si a prostatei Mentinerea sanatatii tractului urinar Eliminarea disconfortului la urinare Beneficii: Graminex - prin continutul de aminoacizi si fitosteroli, contribuie la mentinerea sanatatii cavitatii peritoneale si a sanatatii prostatei Serenoa Repens - sunvert prostata la mentinerea sanatatii tractului urinar si la eliminarea excesului de apa din organism Curcuma Longa are efect antioxidant, de protejare a organismului impotriva stresului oxidativ Boswellia serrata - rol in reducerea inflamatiei de la nivelul tractului urinar Ingrediente: Graminex G 60 mg Graminex GFX- 3 ce este? Extract sunvert prostata Serenoa repens- mg Extract de Curcuma longa- mg Extract de Boswellia serrata- mg Mod de administrare: Oral - cate 1 comprimat filmat de doua ori pe zi.

Comprimatele se inghit intregi, cu un pahar cu apa.

sunvert prostata

Prezentare: 30 comprimate filmate Pareri Sunvert, 30 comprimate, Sun Wave Fii primul care sunvert prostata gheata! Spune-ne parerea ta despre acest produs si porneste discutia.

Sunvert x 30cpr. - Catena

Detii sau ai utilizat produsul? Clientii FarmaciaMorpheus.

sunvert prostata

Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos. Numele tau Spune-ne parerea ta despre acest produs Extraordinar.

sunvert prostata