Fares Biomicin Urinar -capsule moi x 15

Biomicin urinar. Biomicin Urinar - Fares, 15 capsule (Infectii urinare) - paduribistritene.ro

Descriere DinFares ofera romanilor remedii naturiste de calitate, din locul cu cea mai vasta istorie in cultivarea si procesarea plantelor medicinale, Orastie. Negativarea germenilor in urocultura se obtine in 7 zile, prin actiunea sinergica a celor 3 uleiuri esentiale din compozitia produsului.

biomicin urinar

Uleiurile esentiale folosite in compozitia capsulelor moi sunt riguros caracterizate botanic si biochimic, ce asigura efect crescut si reproductibil. Efect si absorbtie rapida biomicin urinar compozitiei din uleiuri esentiale.

S-ar putea să-ți placă și...

Biomicin Urinar se adreseaza persoanelor cu infectii urinare de cauza bacteriana cu E. Evaluarea eficientei produsului s-a realizat in colaborare cu medici specialisti de medicina interna si de familie. Dupa 7 zile de tratament cu Biomicin Urinar s-a obtinut: -disparitia disuriei disconfort la urinare la Mod de administrare Copii ani: cate 1 capsula de 2 ori pe zi, la 1 ora dupa masa.

biomicin urinar

Copii peste biomicin urinar ani si adulti: cate 1 capsula de 3 ori pe zi, la 1 ora dupa masa. Durata unei cure este de zile. Contraindicatii Nu se recomanda in caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita, copiilor sub 10 ani.

biomicin urinar

Nu se administreaza pe stomacul gol. Sarcina si alaptare: nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.

#39 Cara Aplous antibiotik bubuk dengan aquadest -- Dosis dewasa

Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui. Ingrediente ulei vegetal de floarea soarelui mg, ulei esential de sovarv Origani aetheroleum 90 mg, ulei esential de scortisoara Cinnamomi aetheroleum 5 mg, ulei esential de cimbru Thymi aetheroleum 5 mg.

biomicin urinar